Kuchnia

Super Express

»

Kobieta

»

Kuchnia

»

Marynata do jagnięciny i baraniny

Marynata do jagnięciny i baraniny

  • Data publikacji: 2008.05.26 12:58
  • Data akutalizacji: 2008.05.26

Składniki

  • 300 ml oleju roślinnego
  • 150 ml białego octu winnego
  • 150 ml sosu sojowego
  • 4 ząbki czosnku
  • 5 dag czarnego pieprzu grubo zmielonego
  • 2 łyżki miodu
  • rozmaryn
  • cukier do smaku

Sposob przygotowania

Dodaj komentarzAktualna ocena: 10,5
Ocena:
Danusia 23.09.2014, 05:31
nigdy bym go nie wpuscila do Polski! więcej
Oglądaj mecz na : frikolive.eu 23.09.2014, 02:16
Oglądaj mecz na : frikolive.eu więcej
Oglądaj mecz na : frikolive.eu 23.09.2014, 02:16
Oglądaj mecz na : frikolive.eu więcej
Przyjazna szkoła: ponad 22 proc. dzieci w Polsce ma nadwagę! Sprawdź jak powinien żywić się uczeń

Przyjazna szkoła: ponad 22 proc. dzieci w Polsce ma nadwagę! Sprawdź jak powinien żywić się uczeń

Ponad 22 proc. dzieci w Polsce ma nadwagę. Coraz więcej cierpi też na otyłość. To efekt nieregularnych posiłków, objadania się słodyczami i fast foodami, picia słodkich, gazowanych napojów i braku ruchu. Jak powinien żywić się uczeń, by mieć szczupłą sylwetkę i siłę do nauki?więcej

    Atlas grzybów jadalnych i trujących. Jakie grzyby zbierać? ZDJĘCIA

    Atlas grzybów jadalnych i trujących. Jakie grzyby zbierać? ZDJĘCIA

    Sezon na grzyby rozpoczęty! W lasach już zaroiło się od kurek, pojawiły się nawet borowiki i podgrzybki. Niestety, nie wszystkie okazy nadają się do jedzenia. A część z nich jest nawet śmiertelnie trująca!więcej