Kuchnia

Super Express

»

Kobieta

»

Kuchnia

»

Schab pieczony w folii

Schab pieczony w folii

  • Data publikacji: 2008.05.26 12:58
  • Data akutalizacji: 2008.05.26

Składniki

  • 1 kg schabu bez kości
  • 1 ząbek czosnku
  • 1 łyżka oliwy z oliwek lub oleju
  • sól i majeranek do smaku

Sposob przygotowania

Schab myjemy, osuszamy, nacieramy solą zmieszaną ze zmiażdżonym czosnkiem. Obsmażamy na lekko złoty kolor na rozgrzanym tłuszczu, układamy na folii aluminiowej, posypujemy majerankiem i szczelnie zawijamy. Wkładamy do średnio nagrzanego piekarnika na około 45 minut. Sprawdzamy nakłuwając wykałaczką, czy nie wycieka już sok. Gdy schab jest już gotowy zostawiamy go w wyłączonym piekarniku jeszcze na około 10 minut.

Dodaj komentarzAktualna ocena: 14,0
Ocena:
HD 17.09.2014, 03:10
ms2014siatka.blogspot.com ★★★ ★★★ ms2014siatka.blogspot.com ★★★ ★★★ ms2014siatka.blogspot.com ★★★ ★★★ ms2014siatka.blogspot.com ★★★ ★★★ ms2014siatka.blogspot.com ★★★ ★★★ ms2014siatka.blogspot.com ★★★ więcej
HD 17.09.2014, 03:10
ms2014siatka.blogspot.com ★★★ ★★★ ms2014siatka.blogspot.com ★★★ ★★★ ms2014siatka.blogspot.com ★★★ ★★★ ms2014siatka.blogspot.com ★★★ ★★★ ms2014siatka.blogspot.com ★★★ ★★★ ms2014siatka.blogspot.com ★★★ więcej
Transmisja na : frikolive.eu 17.09.2014, 02:05
Transmisja na : frikolive.eu więcej
Powiększ PIERSI w 3 minuty! [WIDEO]

Powiększ PIERSI w 3 minuty! [WIDEO]

Obfity, niemalże wylewający się spod seksownego topu biust - ach, która z kobiet nie marzy o takim? Ta dziewczyna znalazła sposób, jak powiekszyć piersi w kilka minut! Nie wierzysz? Musisz koniecznie zobaczyć ten film!więcej

    Atlas grzybów jadalnych i trujących. Jakie grzyby zbierać? ZDJĘCIA

    Atlas grzybów jadalnych i trujących. Jakie grzyby zbierać? ZDJĘCIA

    Sezon na grzyby rozpoczęty! W lasach już zaroiło się od kurek, pojawiły się nawet borowiki i podgrzybki. Niestety, nie wszystkie okazy nadają się do jedzenia. A część z nich jest nawet śmiertelnie trująca!więcej