ROZRYWKA Gwiazdy Teleshow Kultura Disco-Polo
3,3

Kuchenne rewolucje (Kuchenne rewolucje)

kuchenne_rewolucje

Magda Gessler spędza w każdej restauracji kilka dni i próbuje pomóc właścicielom. Najpierw posmakuje potraw, zajrzy do kuchni, garnków, poobserwuje pracę zespołu. Potem zaproponuje zmiany i przystąpi do działania. Często jej opinie i zachowanie budzą bunt pracowników i właścicieli. Ale na niej kompletnie nie robi to wrażenia. Na dwa dni zamyka restaurację i wprowadza zmiany. Czwartego wieczoru następuje uroczyste, ponowne otwarcie restauracji, podczas którego sprawdzony zostaje jej nowy image.

  • W ostatnim odcinku sezonu Kuchennych rewolucji Magda Gessler pojechała do Malborka. Potrawy, których spróbowała nie przypadły jej do gustu, a faszerowane jajka oceniła bezlitośnie: "komunistyczne, faszerowane byle g**nem". Jednak po zmianach, które tam zaprowadziła, finałowa ...
  • W 14. odcinku Kuchennych rewolucji 14 Magda Gessler udała się do Chlastawy, gdzie pani Teresa prowadzi restaurację "Cykada". Jednak na miejscu właścicielka odegrała przed nią swoisty spektakl. Zaserwowała jej dania, które na co dzień nie goszczą w menu. Ta zagrywka bardzo roz...
  • W 13. odcinku Kuchennych rewolucji Magda Gessler udała się do Bąkowa, do lokalu prowadzonego przez małżeństwo. Szybko odkryła, że mężczyzna źle zarządza knajpą, a co więcej nie wspiera swojej przemęczonej żony. - Teraz cały czas rządzisz ty i maltretujesz wszystkich, jesteś t...
  • Tym razem Magda Gessler pojechała do Czeladzi, gdzie znajduje się restauracja "Trzy smaki" prowadzona przez Krzysztofa i Iwonę. W kuchni zaś króluje kucharz Olek, który od czterdziestu lat zajmuje się gotowaniem. Czy po rewolucjach, restauratorce uda się odczarować to miejsce...
  • Tym razem Magda Gessler uda się do Łodygowic, gdzie Paulina i Andrzej otworzyli restaurację "Garnuszek". Czy restauratorce uda się wprowadzić zmiany, które ponownie przyciągną do lokalu klientów? O tym dowiemy się już dziś oglądając 11. odcinek Kuchennych rewolucji 14.
  • Magda Gessler miała twardy orzech do zgryzienia. W restauracji w Kościelniku panował wielki chaos. Jedzenie nie miało smaku, kucharz miał rozbujane ego, a na domiar złego właściciele wydawali więcej pieniędzy niż zarabiali. Okazało się, że w papierach są pewne nieścisłości!
  • Kuchenne rewolucje tym razem zawitały do Wrocławia. Okazuje się, że piękna stolica Dolnego Śląska ma także mniej urodziwe zakątki i to w centrum miasta. W takiej okolicy znajdował się Bar na Szybkiej. Niestety smaki w lokalu były gorsze niż widoki. Czy Magdzie Gessler udało s...