Kuchenne Rewolucje. Tatar z mikrofali? "To nie jest możliwe żeby właściciel wiedział wszystko!"

2016-09-29 10:16

Kuchenne rewolucje tym razem zawitają do Płońska. Magda Gessler trafi na twardy orzech do zgryzienia. Tym razem właścicielki nie prowadzą wykwintnej kuchni, ale podają zwykłe polskie dania. Słynna restauratorka będzie zszokowana poziomem serwowanych potraw!

Kuchenne rewolucje. Magda Gessler

i

Autor: Agencja TVN/x-news

Magda Gessler wybierze się w dzisiejszym odcinku do Płońska. Tam mieści się restauracja Cynamon, w której serwowane są dania polskie. - Jest to tradycyjna, zwykła, normalna kuchnia - mówi jedna z kucharek. Niestety, mimo iż rodzimą kuchnię powinno się znać najlepiej, dań nie da się jeść! - Suche to mięso! Jak śrut! - krzyczy Gessler, grzebiąc w kotlecie.

Okazuje się, że nawet barszcz nie wyszedł za dobrze. - Kwaśne to strasznie. Sam ocet! - żali się restauratorka. Za karę chciała nawet wylać gar nieudanego barszczu na kucharkę. Jednak gwoździem do trumny okazał się  tatar! Nie dość, że mięso było mrożone, to jeszcze odgrzewano je... w mikrofalówce! - Nie potrafimy inaczej, tak? Robimy tak, jak potrafimy - broni się właścicielka.

Czy Magdzie Gessler uda się doprowadzić Cynamon do porządku? Przekonamy się już dziś o 21:30 na TVN!

Zobacz: Córka Gessler zostanie gwiazdą Polsatu? Będzie konkurencja dla Kuchennych rewolucji?

Player otwiera się w nowej karcie przeglądarki

Nasi Partnerzy polecają

Materiał Partnerski

Materiał sponsorowany