Oscypek z grilla na pewno zasmakuje twoim najbliższym. Najlepiej podawać go z żurawiną bądź zwykłym dżemem. Pokrój ser na grube plasterki i grilluj z obu stron. Kolejną pysznością z grilla są BANANY. Przyrządzaj je w skórce do momentu aż zrobi się czarna, po czym przetnij ją na całej długości nożem. Do pieczywa możesz przygotować czosnek z grilla - koniecznie w łupinkach. Gdy zrobi się miękki, podaj go do pieczywa zamiast masła czosnkowego. Dla dzieci bądź po prostu na deser podaj brzoskwinię. Przekrój ją na pół i wyjmij pestkę. Trzymaj na grillu aż skórka zacznie lekko odchodzić. Marchewka na grillu najlepiej smakuje z cynamonem. Możesz ją jednak przygotować wedle uznania - zawsze będzie zdrową przekąską. Kolejnymi owocami podanymi na wiosennym spotkaniu mogą być ananasy i jabłka. Te drugie warto wcześniej upiec w piekarniku. Smacznego!
Zobacz też: Jak spędzić DZIEŃ MATKI? Oto pomysły!
Przeczytaj też: Kilka sposobów na TANIE wesele