KOBIETA Moda i uroda

Testy i recenzje

Zdrowie i psychologia Dom i wnętrza Przepisy kulinarne
  • 19.04.2017, godz. 16:00 / aktualizacja 19.04.2017 godz. 15:13
    Antycellulitowy lipo-masaż, zestaw do masażu + antycellulitowa maska od Lirene, to produkt, który powinna przetestować każda kobieta, uporczywie walcząca z cellulitem. Dzięki uprzejmości marki Lirene miałam okazję sprawdzić, jak działa ten kosmetyk. Oto moja opinia!
  • 19.04.2017, godz. 10:00 / aktualizacja 19.04.2017 godz. 11:56
    Dezodorant do stóp i butów od GEHWOL Med to produkt, którego zadaniem jest ochrona stóp przed nadmierną potliwością. To oczywiście nie jedyna właściwość tego kosmetyku. Dzięki uprzejmości marki miałam okazję przetestować ten dezodorant. Przeczytajcie moją opinię!
  • 14.04.2017, godz. 11:00 / aktualizacja 13.04.2017 godz. 17:30
    Skoncentrowane serum do twarzy C+D Lirene to kosmetyk, którego zadaniem jest rozświetlenie skóry, poprawa jej jędrności i nawilżenie. Jaka jest moja opinia? Przeczytaj poniżej.
  • 13.04.2017, godz. 10:00 / aktualizacja 12.04.2017 godz. 14:51
    Przeciwzmarszczkowo-udoskonalający krem na dzień Sakura Beauty Yoskine to krem, którego zadaniem jest redukcja zmarszczek, wygładzenie skóry oraz jej upiększenie. Jaka jest moja opinia? przeczytaj poniżej.
  • 11.04.2017, godz. 15:00 / aktualizacja 11.04.2017 godz. 14:52
    Yoskine Moon Wakai Illumi - lifting i udoskonalenie cery to kosmetyk, którego zadaniem jest lifting twarzy, wypełnienie skóry od środka, napięcie jej oraz wygładzenie zmarszczek. Czy to prawda? Przeczytaj moją recenzję!
  • 10.04.2017, godz. 18:00 / aktualizacja 10.04.2017 godz. 15:58
    Zakupy w sklepach internetowych są już tak popularne, jak w stacjonarnych. Niektóre kobiety wciąż jednak obawiają się, że trafią na niewłaściwy sklep i stracą swoje pieniądze, a nie otrzymają zamawianego towaru lub dostaną uszkodzony czy niezgodny z opisem.
  • 10.04.2017, godz. 17:00 / aktualizacja 10.04.2017 godz. 15:41
    Kosmetyk Yoskine Moon Wakai maska hybrydowa na noc japoński illumi-hydrator i eksfoliacja ma intensywnie wygładzać, wyrównywać powierzchnię skóry, redukować pory i zmarszczki, a także nawilżać. Czy to prawda? Przeczytaj moją recenzję!
  • 10.04.2017, godz. 16:00 / aktualizacja 10.04.2017 godz. 15:02
    Yoskine Moon Wakai japoński illumi-hydrator i eksfoliacja - termo-peeling zeolitowy to głęboko oczyszczający i zmniejszający pory kosmetyk. Miałam okazję przetestować ten produkt dzięki uprzejmości producenta. Oto moja opinia!
  • 07.04.2017, godz. 16:00 / aktualizacja 07.04.2017 godz. 16:00
    Dermaceutic C25 Cream - Krem na dzień z witaminą C 25% to kosmetyk, który zdecydowanie warto mieć w swojej łazience. Przeczytaj recenzję kremu Dermaceutic C25 Cream!
  • 07.04.2017, godz. 15:00 / aktualizacja 07.04.2017 godz. 14:29
    Dermaceutic Foamer 15  - Złuszczająca pianka oczyszczająca do twarzy to kosmetyk, z którym ostatnio się nie rozstaję. Koniecznie przeczytaj moją recenzję!
  • 07.04.2017, godz. 10:00 / aktualizacja 06.04.2017 godz. 19:10
    Maść na spękaną skórę stóp od GEHWOL Med to produkt, którego zadaniem jest - jak sama nazwa wskazuje - walka ze zrogowaciałą skórą stóp. To oczywiście nie jedyna właściwość tego kosmetyku. Dzięki uprzejmości marki miałam okazję przetestować balsam. Przeczytajcie moją opinię!
  • 05.04.2017, godz. 10:00 / aktualizacja 04.04.2017 godz. 15:59
    Wygładzająca baza pod makijaż Moon Wakai marki Yoskine to doskonały kosmetyk dla osób, które chcą odmłodzić swoją skórę, poprawić jej jędrność oraz ukryć jej niedoskonałości. Ja jestem zachwycona tą bazą wygładzającą! Sprawdź moją opinię.
  • 05.04.2017, godz. 09:00 / aktualizacja 04.04.2017 godz. 15:59
    Termoaktywne bandaże rozgrzewające firmy Lirene to produkt przeznaczony dla kobiet zmagających się z cellulitem. Miałam szansę przetestować te bandaże. Jakie są moje spostrzeżenia? Przeczytajcie moją opinię na temat termoaktywnych bandaży Lirene.
  • 31.03.2017, godz. 10:30 / aktualizacja 30.03.2017 godz. 17:01
    Antyperspirant w sztyfcie DeoBall marki perfecta to kosmetyk przeznaczony do ochrony przed poceniem się i nieprzyjemnym zapachem. Miałam szansę przetestować ten antyperspirant. Jakie są moje spostrzeżenia? Przeczytajcie moją opinię na temat antyperspirantu w kulce Perfecta.
  • 23.03.2017, godz. 15:00 / aktualizacja 23.03.2017 godz. 15:02
    Dzięki uprzejmości marki miałam przyjemność przetestować Natura Care łagodzący płyn micelarny do demakijażu twarzy i oczu 3w1 - kosmetyk, który doskonale nadaje się do skóry wrażliwej. Przeczytaj moją opinię!