Super Express» Wydarzenia» Kraj» EGZAMIN GIMNAZJALNY 2014 Powtórz JĘZYK ANGIELSKI podstawowy - Arkusze, pytania i ODPOWIEDZI DO TESTU z 2013 roku. EGZAMIN GIMNAZJALNY, EGZAMIN GIMNAZJALNY 2013, EGZAMIN GIMNAZJALNY JĘZYK ANGIELSKI POZIOM PODSTAWOWY, JĘZYK ANGIELSKI POZIOM ROZSZERZONY, JĘZYK ANGIELSKI 2013 PYTANIA I ODPOWIEDZI, JĘZYK ANGIELSKI 201

EGZAMIN GIMNAZJALNY 2014 Powtórz JĘZYK ANGIELSKI podstawowy - Arkusze, pytania i ODPOWIEDZI DO TESTU z 2013 roku

W piątek egzamin gimnazjalny 2014 z języka nowożytnego. Najwięcej uczniów wybiera zwykle angielski. Zobacz jak wyglądał w ubiegłym roku test z języka angielskiego na poziomie podstawowym - oto arkusze, pytania i odpowiedzi.

Zad. 1

Odpowiedź:

1.1. C

1.2. A

1.3. B

1.4. C

1.5. A

Zad. 2

Odpowiedź:

Who?

2.1. E

2.2. D

2.3. A

2.4. B

What?

E

Zad. 3

Odpowiedź:

3.1. F

3.2. P

3.3. P

Zad.4

Odpowiedź:

4.1. D

4.2. A

4.3. B

4.4. E

Zad. 5

Odpowiedź:

5.1. C 5.2. B 5.3. C

Zad. 6

Odpowiedź:

6.1. A 6.2. B 6.3. A

Zad. 7

Odpowiedź:

7.1. C 7.2. A 7.3. D 7.4. B

Zad. 8

Odpowiedź:8.1. B.

8.2. C.

8.3. A.

8.4. B.

8.1. B. 8.2. C. 8.3. A. 8.4. B.

Zad. 9

Odpowiedź:

9.1. C

9.2. B

9.3. C

9.4. A

9.1. C 9.2. B 9.3. C 9.4. A

Zad. 10

Odpowiedź:

10.1. A

10.2. E

10.3. B

Zad. 11

Odpowiedź:

11.1. C

11.2. B

11.3. A

ewydanie

fb udostępnij tweet udostępnij g+ udostępnij nk udostepnij
update counter
Najnowsze plotki i skandale zawsze z Tobą. se.pl na komórce i tablecie!
Najczęściej komentowane
se app Pobierz na iPhone Pobierz na iPad Pobierz na Androida