Festiwal Gęsiny w Drużbicach. Tłumy chciały skosztować gęsich przysamków!
Stoisko Koła Gospodyń Wiejskich ze Zwierzyńca.
Autor: UG Drużbice/ Materiały prasowe
Festiwal Gęsiny w Drużbicach. Tłumy chciały skosztować gęsich przysamków!
Apetyczne przysmaki rozchodziły się w mgnieniu oka.
Autor: UG Drużbice/ Materiały prasowe
Festiwal Gęsiny w Drużbicach. Tłumy chciały skosztować gęsich przysamków!
Stoisko Koła Gospodyń Wiejskich z Wadlewa
Autor: UG Drużbice/ Materiały prasowe
Festiwal Gęsiny w Drużbicach. Tłumy chciały skosztować gęsich przysamków!
Ukochane przez wielu... Pierogi! Oczywiście z gęsim nadzieniem!
Autor: UG Drużbice/ Materiały prasowe
Festiwal Gęsiny w Drużbicach. Tłumy chciały skosztować gęsich przysamków!
Na Festiwalu nie zabrakło potraw przygotowanych przez gospodynie z Ras
Autor: UG Drużbice/ Materiały prasowe
Festiwal Gęsiny w Drużbicach. Tłumy chciały skosztować gęsich przysamków!
Pasztet z gęsi, takimi kanapkami nikt nie pogardził!
Autor: UG Drużbice/ Materiały prasowe
Festiwal Gęsiny w Drużbicach. Tłumy chciały skosztować gęsich przysamków!
Faszerowane jajka i mielone kotelty... Oczywiście wszystko z wykorzystaniem gęsiny!
Autor: UG Drużbice/ Materiały prasowe
Festiwal Gęsiny w Drużbicach. Tłumy chciały skosztować gęsich przysamków!
Na Festiwalu nie zabrakło też innego 11-listopadowego atrybutu - słodkich rogalików św. Marcina.
Autor: UG Drużbice/ Materiały prasowe
Festiwal Gęsiny w Drużbicach. Tłumy chciały skosztować gęsich przysamków!
Jagodowa Babeczka, kulinarna blogerka i fanka słodkich wypieków poprowadziła warsztaty. Na stolnicy? Rogale św. Marcina!
Autor: UG Drużbice/ Materiały prasowe
Festiwal Gęsiny w Drużbicach. Tłumy chciały skosztować gęsich przysamków!
Pieczona, faszerowana gęś - kulinarna bohaterka 11-listopadowego Festiwalu.
Autor: UG Drużbice/ Materiały prasowe
Zamknij reklamę za s.
X
Zamknij reklamę
...