Sprawdź kolejne slajdy!
Rozbrat 20
W stolicy gwiazdki Michelin doczekała się restauracja Rozbrat 20 odznaczająca się wyważonym połączeniem smaków.
Rozbrat 20
W uzasadnieniu decyzji napisano: każde połączenie smaków jest pięknie wyważone, a najwyższej jakości składniki stanowią podstawę naprawdę pysznych dań.
Rozbrat 20
Restauracja znajduje się na ulicy Rozbrat 20 na warszawskim Powiślu. Szefem kuchni jest Bartosz Szymczak, którego największą pasją jest właśnie gotowanie.
Rozbrat 20
Rozbrat 20 to bez wątpienia wyjątkowe miejsce w stolicy, które warto odwiedzić.
Arco by Paco Pérez w Gdańsku
Na Pomorzu doceniono restaurację Arco by Paco Pérez w Gdańsku.
Arco by Paco Pérez w Gdańsku
Restauracja specjalizuje się w łączeniu polskich i hiszpańskich smaków, więc fani takich dań na pewno znajdą tam coś dla siebie.
Arco by Paco Pérez w Gdańsku
W uzasadnieniu wydawcy przewodnika napisali: oryginalność widać w dokonaniach szefa kuchni Antonio Arcieri’ego, a sama restauracja to elegancka przestrzeń, z której roztaczają się spektakularne widoki na panoramę Gdańska.
Arco by Paco Pérez w Gdańsku
Restauracja Giewont Kościelisko
Trzecim obiektem, który także znalazł się w prestiżowym gronie, jest restauracja Giewont.
Restauracja Giewont Kościelisko
Restauracja Giewont znajduje się w Kościelisku na ulicy Nędzy Kubińca 4. Przewodnik docenił w lokalu polsko-francuskie techniki kulinarne.
Restauracja Giewont Kościelisko
W uzasadnieniu wydawcy przewodnika napisali: Przemek Sieradzki jako szef kuchni uzyskuje wyjątkowy efekt - zrównoważone dania, wyróżniające się odważnymi smakami i znakomitym wyczuciem.