Co jeść żeby szybciej schudnąć, warzywa, owoce - Super Express
Papryczki chili

Papryczki chili

Czerwone papryczki chili ograniczają głód i pomagają w szybszym spalaniu kalorii. Te małe i ostre owoce potrafia przyspieszyć procesy naszego metabolizmu. Dodawaj je do zup, sałatek lub do smażenia.
Autor: Archiwum serwisu,
Rozwiń
kapusta włoska, odchudzanie

kapusta włoska, odchudzanie

Bogata w witaminy C i B1 kapusta włoska wspomaga nasz organizm w procesie wydalania toksyn. Kapusta włoska ma także wysoką zawartość białka, żelaza, wapnia i błonnika. Najlepiej sprawdza się w sałatkach.
Autor: Archiwum serwisu,
Rozwiń
owies

owies

Owies (pod różnymi postaciami) to źródło węglowodanów. Te małe ziarna wspomagają i odżywiają nasz organizm. Dzięki prostym węglowodanom owies stopniowo uwalnia energię potrzebną nam w ciągu dnia. Płatki owsiane lub cienkie pieczywo owsiane to idealny składnik śniadania, który wspomoże naszą dietę.
Autor: Archiwum serwisu,
Rozwiń
ocet winny

ocet winny

Badania wykazały, ze ocet winny pomaga utrzymać w normie poziom glukozy we krwi. Jest również pomocny w traceniu na wadze. Dodawaj go do sosów i sałatek, a schudniesz szybciej.
Autor: East News
Rozwiń
jabłka, owoce

jabłka, owoce

Autor: Archiwum serwisu
zielona herbata

zielona herbata

Badania naukowe dowiodły, że zielona herbata wspomaga odchudzanie, poprzez szybsze spalanie tłuszczu. Pijmy więc na zdrowie i dla zgrabnej sylwetki!
Autor: Archiwum serwisu,
Rozwiń
awokado

awokado

Awokado jest źródłem jednonienasyconych kwasów tłuszczowych, które pomagają w obniżaniu złego cholesterolu. Jedzenie awokado również przynosi uczucie sytości. Jedzmy je, bo dzięki tym owocom nie przybierzemy na wadze.
Autor: Archiwum serwisu,
Rozwiń
soczewica

soczewica

Soczewica, bogata w proteiny, reguluje poziom glukozy we krwi oraz nie dopuszcza do odkładania się w naszym ciele tłuszczu. Jedzmy zupę z soczewicy, aby nie przytyć i czuć się lekko.
Autor: Archiwum serwisu
Rozwiń
Jagody, borówki, co jeść by schudnąć

Jagody, borówki, co jeść by schudnąć

Borówki to tzw. superfood (połaczenie substancji pochodzenia roślinnego i pierwiastków niezbędnych dla aktywnego trybu życia). Są bogate w antyoksydanty, witaminę C i żelazo. Bardzo wspomagają pozbywanie się niechcianego przez nas tłuszczu. Z powodzeniem mogą nam zastapić słodki deser po obiedzie.
Autor: Archiwum serwisu,
Rozwiń
cynamon

cynamon

Badania wykazują, że cynamon również pomaga utrzymać właściwy poziom cukru we krwi i wspomaga spalanie tłuszczu. Jest bogaty w żelazo i mangan, które są ważnymi składnikami zbalansowanej diety. Cynamonem możemy posypać jabłko lub płatki śniadaniowe.
Autor: Archiwum serwisu,
Rozwiń
quinoa, proso boliwijskie, komosa ryżowa

quinoa, proso boliwijskie, komosa ryżowa

Quinoa - inaczej proso boliwijskie, komosa ryżowa. Nazywana przez wielu ekspertów żywienia matką wszystkich ziaren. Znana była już w starożytności. Ziarno to jest źródłem protein, pozwala opanować głód i nie dostarcza zbyt wielu kalorii.
Autor: Archiwum serwisu,
Rozwiń
tuńczyk

tuńczyk

Tuńczyk jest rybą zawierającą olej i kwas omega 3, które pozytywnie wpływają na nasz organizm. Jedząc tuńczyka nie przybierzemy na wadze a odżywimy nasze stawy i suchą skórę.
Autor: Archiwum serwisu,
Rozwiń
Powrót
Papryczki chili
kapusta włoska, odchudzanie
owies
ocet winny
jabłka, owoce
zielona herbata
awokado
soczewica
Jagody, borówki, co jeść by schudnąć
cynamon
quinoa, proso boliwijskie, komosa ryżowa
tuńczyk
Zamknij reklamę za s.
X
Zamknij reklamę
...
powiększone zdjęcie
email