łukasz Budzik menu
Autor: Facebook
Ostryga z galaretką buraczaną, selerem naciowym i jabłkiem z chrzanem
Ostryga z galaretką buraczaną, selerem naciowym i jabłkiem z chrzanem
Autor: Facebook
Rozwiń
Foie gras z rabarbarem
Foie gras z rabarbarem
Autor: Facebook
Rozwiń
Pierogi z bobem i parmezanem z sosem curry
Pierogi z bobem i parmezanem z sosem curry
Autor: Facebook
Rozwiń
Jagnięcina ze szparagami, skorzonerą i sosem szparagowym
Jagnięcina ze szparagami, skorzonerą i sosem szparagowym
Autor: Facebook
Rozwiń
Mus z białej czekolady i kokosa z galaretką i sorbetem z marakui oraz kruszonką mleczną
Mus z białej czekolady i kokosa z galaretką i sorbetem z marakui oraz kruszonką mleczną
Autor: Facebook
Rozwiń
Kasia Daniłowicz menu
Autor: Facebook
Foie gras w galaretce z porto z rabarbarem i brioszką
Foie gras w galaretce z porto z rabarbarem i brioszką
Autor: Facebook
Rozwiń
Jajko szkockie w kaszance z przegrzebkiem, puree kalafiorowym i musem z jabłka
Jajko szkockie w kaszance z przegrzebkiem, puree kalafiorowym i musem z jabłka
Autor: Facebook
Rozwiń
Turbot z puree z dyni, bobem i kalarepą
Turbot z puree z dyni, bobem i kalarepą
Autor: Facebook
Rozwiń
Udziec z sarny z puree z pasternaku, ziemniakami, żelem z jeżyn i grzybami
Udziec z sarny z puree z pasternaku, ziemniakami, żelem z jeżyn i grzybami
Autor: Facebook
Rozwiń
Ciastko czekoladowe z colą, pianą z marakui, żelem kokosowym i sorbetem mango
Ciastko czekoladowe z colą, pianą z marakui, żelem kokosowym i sorbetem mango
Autor: Facebook
Rozwiń
Adam Adamczak menu
Autor: Facebook
Ravioli z buraka z kozim serem
Ravioli z buraka z kozim serem
Autor: Facebook
Rozwiń
Cennelloni z kalmara z krabem i sosem szpinakowym
Cennelloni z kalmara z krabem i sosem szpinakowym
Autor: Facebook
Rozwiń
Turbot z zielonymi warzywami i sosem maślanym
Turbot z zielonymi warzywami i sosem maślanym
Autor: Facebook
Rozwiń
Gołąb z grasicą, sosem grzybowym, porzeczką i kaszą pęczak
Gołąb z grasicą, sosem grzybowym, porzeczką i kaszą pęczak
Autor: Facebook
Rozwiń
Paryżanka z musem różanym, malinami i lodami z rokitnika
Paryżanka z musem różanym, malinami i lodami z rokitnika
Autor: Facebook
Rozwiń
Powrót
Zamknij reklamę za
s.
X
Zamknij reklamę
...
email