Ekspert kulinarny testuje dania ulicznych foodtracków. Właściciele nie wiedzą, że stawką jest 10 tysięcy dolarów

2021-07-24 7:12

Andrew Zimmern w programie „Wielki napiwek” przemierza USA, próbując ulicznej kuchni różnych zakątków kraju. Najlepszych kucharzy czeka niespodziewana nagroda.

Niech wygra lepszy

i

Autor: Materiały prasowe Wielki napiwek
Food Truck Festiwal 2021. Restauracje na kółkach zaparkowały w Bydgoszczy

Amerykański ekspert kulinarny wyrusza w podróż po Stanach Zjednoczonych w poszukiwaniu najlepszych i najciekawszych foodtracków, których właściciele udowadniają, że nawet uliczna kuchnia może być przyrządzana z pasją i smakiem. Serwując swoje specjały prowadzącemu, nie zdają sobie oni jednak sprawy z tego, że nie jest on kolejnym zwykłym klientem. Degustując zaserwowane specjały w każdym odcinku Andrew Zimmern zdecyduje, który z odwiedzonych przez niego foodtracków zasługuje na najwyższą ocenę. Na jego właściciela czekać będzie największy napiwek, jaki otrzymał w swoim życiu, nagrodą bowiem będzie 10 tys. dolarów.

Emisja w TV:

Wielki napiwek

sobota 12.50 Travel Channel

Player otwiera się w nowej karcie przeglądarki

Nasi Partnerzy polecają