"Kuchenne Rewolucje": Ochrypniętą Gessler załamała... KISZONA KAPUCHA!

2019-10-17 22:40

Za nami kolejny odcinek "Kuchennych Rewolucji". Tym razem wiejski klimat udzielił się Magdzie Gessler, która chętnie próbowała lokalnych produktów. Jednak nie wszystko przypadło jej do gustu...

Magda Gessler

i

Autor: AKPA Magda Gessler. Słynna restauratorka od wielu lat z powodzeniem działa na rynku gastronomii, ale na podbój srebrnego ekranu ruszyła dopiero w wieku 56 lat, gdy zadebiutowały jej „Kuchenne rewolucje”. Dziś to już ikona telewizji!

Za nami kolejny odcinek "Kuchennych Rewolucji". Tym razem Magda Gessler odwiedziła gospodarstwo agroturystyczne i Gospodę Pod Zachrypniętym Kogutem. To właśnie tam Ola i Marek wraz z synem Mateuszem prowadzą lokal i hotel. Dbają o to, aby goście mogli próbować ekologicznych produktów takich jak jajka czy jabłka z pięknego sadu nad Wisłą. Magda Gessler przybyła do sielankowego miejsca gdzie od razu jej się spodobało. Jej uwagę przyciągnęły wyroby mięsne, które stały na widoku. Zdziwiła się, że właściciele nie podają ich na przykład na przystawkę: - Poproszę kiełbasę! - zażądała.

Gessler prawie płakała?! DRAMAT bohaterów "Kuchennych Rewolucji"

Większość dań smakowała Królowej Loków, niestety... uwagę jej smaku przykuła kapusta kiszona przepłukana w wodzie. Przeziębiona Gessler wyznała, że zaniemogła: - Ja zaniemogłam, przestałam gadać. Ochrypniętym głosem rozpaczała nad smakiem kapuchy! - Zabrać jej to co najcenniejsze czyli kwas z kapusty to jest tragedia - smuciła się restauratorka. Jednak nie ma tego złego, właściciele zastosowali się do rad prowadzącej "Kuchenne Rewolucje" i przygotowali kolację z przepisami prosto od Magdy Gessler, która zmieniła też nazwę Gospody. Od teraz sielankowe miejsce stało się Gospodą pod rumianym jabłkiem!

Magda Gessler napadnięta w restauracji. ZDJĘCIA I WIDEO "Kuchenne rewolucje" w Best Bar w Ostrowie

Player otwiera się w nowej karcie przeglądarki