papryczka, papryka chili, kobieta, jedzenie, dieta, zdrowie

i

Autor: East News

W dawnych czasach jedzono bobry i jeże! Czego Polacy teraz by nie zjedli?

2016-01-15 22:00

W dawnych czasach jadło się w Polsce bobry, bo zaliczano je wtedy do ryb! Jedzono także jeże, przygotowywane w dość mocno obrzydliwy sposób. Czego teraz brzydzą się Polacy?

Izabela Janachowska przyznała, że w Chinach jadła prażone łokcie kurczaków, które smakowały jak orzeszki. Nie wiedziała, co je, była pewna, że właśnie nerkowce! Jednak większość z nas nie zjadłaby robaków, obrzydliwych rzeczy, a nawet tego, co jedli nasi przodkowie, czyli jeży i bobrów!

Zobacz: 7 rzeczy, które miały mieć dobry wpływ na zdrowie, ale wcale tak nie jest! Poznaj zdrowotne mity

Player otwiera się w nowej karcie przeglądarki