Wigilijny barszcz z uszkami

i

Autor: archiwum se.pl wigilijny barszcz z uszkami przepis, przepis na wigilijny barszcz z uszkami

Świąteczna kolacja last minute. Zamów sobie wigilię do domu

2018-12-20 15:21

Kolacja wigilijna za pasem, a nie ma czasu na przygotowanie tradycyjnych potraw? Spokojnie. W stolicy wciąż można je zamówić, nawet z dostawą do domu.

Warszawiacy są zapracowani. A do tego przed świętami sprzątanie, pogoń za prezentami i oczywiście gotowanie wigilijnych potraw. Gdy na to ostatnie zabrakło nam czasu, wciąż możemy skorzystać z ofert warszawskich restauracji i firm kateringowych. Jeszcze dziś i w sobotę można zamawiać pierogi, karpia czy kapustę z grzybami. Część z firm nawet dowiezie nam je do domu tuż przed kolacją. Wybraliśmy dla czytelników „Super Expressu” kilka ofert, które nie powinny nadszarpnąć domowego budżetu, a smak i jakość dań pozostanie domowa. Karpia w galarecie można zamówić już za 12 zł za 150 g., a rybę po grecku za tą samą ilość za 8 zł. Pierogi z kapustą, które są obowiązkowe na świątecznym stole, kupimy już za 2 zł za sztukę. A barszcz czerwony od 1,19 zł za 100 g. W ofercie restauracji znajdzie się zawsze coś słodkiego. Tradycyjny makowiec kupimy z dostawą do domu za 45 zł za kg.

Warszawiacy są zapracowani. A do tego przed świętami sprzątanie, pogoń za prezentami i oczywiście gotowanie wigilijnych potraw. Gdy na to ostatnie zabrakło nam czasu, wciąż możemy skorzystać z ofert warszawskich restauracji i firm kateringowych. Jeszcze dziś i w sobotę można zamawiać pierogi, karpia czy kapustę z grzybami. Część z firm nawet dowiezie nam je do domu tuż przed kolacją. Wybraliśmy dla czytelników „Super Expressu” kilka ofert, które nie powinny nadszarpnąć domowego budżetu, a smak i jakość dań pozostanie domowa. Karpia w galarecie można zamówić już za 12 zł za 150 g., a rybę po grecku za tą samą ilość za 8 zł. Pierogi z kapustą, które są obowiązkowe na świątecznym stole, kupimy już za 2 zł za sztukę. A barszcz czerwony od 1,19 zł za 100 g. W ofercie restauracji znajdzie się zawsze coś słodkiego. Tradycyjny makowiec kupimy z dostawą do domu za 45 zł za kg.

Warszawiacy są zapracowani. A do tego przed świętami sprzątanie, pogoń za prezentami i oczywiście gotowanie wigilijnych potraw. Gdy na to ostatnie zabrakło nam czasu, wciąż możemy skorzystać z ofert warszawskich restauracji i firm kateringowych. Jeszcze dziś i w sobotę można zamawiać pierogi, karpia czy kapustę z grzybami. Część z firm nawet dowiezie nam je do domu tuż przed kolacją. Wybraliśmy dla czytelników „Super Expressu” kilka ofert, które nie powinny nadszarpnąć domowego budżetu, a smak i jakość dań pozostanie domowa. Karpia w galarecie można zamówić już za 12 zł za 150 g., a rybę po grecku za tą samą ilość za 8 zł. Pierogi z kapustą, które są obowiązkowe na świątecznym stole, kupimy już za 2 zł za sztukę. A barszcz czerwony od 1,19 zł za 100 g. W ofercie restauracji znajdzie się zawsze coś słodkiego. Tradycyjny makowiec kupimy z dostawą do domu za 45 zł za kg.

Tutaj możesz zamówić jeszcze wigilijne potrawy:

Restauracja „Pod karpiem”, ul. Stalowa 37 Pierogi z kapustą i grzybami – 1 porcja (6 sztuk) – 15 zł

Barszcz czerwony wigilijny – 300 ml – 8 zł

Karp w galarecie – 150 g. - 12 zł

Ryba po grecku – 150 g. - 12 zł.

Sałatka jarzynowa – 150 g. - 7 złKuchnia za ścianą, Plac Hallera 6

Kapusta z grzybami – 100 g. - 2,69 zł

Barszcz czerwony – 100 g. - 1,19 zł

Ryba po grecku – 150 g. - 8 zł

Krokiety z grzybami – 150 g. - 2,69 zł

Restauracja „Prażanka”, ul. Radzymińska 32

Pierogi z kapustą i grzybami – 1 sztuka – 2 zł

Kapusta wigilijna – 1 kg. - 26 zł

Śledź w oleju – 1 kg. - 32 zł

Ryba po grecku – 100 g. - 7 zł

Panta Rhei Bistro, ul. Starościńska 10/12

Barszcz czerwony – 1 litr – 20 zł

Ryba po grecku – 1 kg. - 42 zł

Śledź cztery smaki – ½ kg – 27 zł

Kapusta z grzybami – 1 kg. - 38 zł

Catering Wsmaq, tel.728 348 202

Pierogi z kapustą i grzybami – 250 g. - 12 zł

Kapusta z grzybami – 250 g. - 12 zł

Karp smażony w migdałach – 250 g. - 17 zł

Barszcz z uszkami – 250 g. - 9 zł.

Makowiec – 1 kg. - 45 zł.

Sernik – 1 kg. - 45 zł.

Tutaj możesz zamówić jeszcze wigilijne potrawy:

Restauracja „Pod karpiem”, ul. Stalowa 37 Pierogi z kapustą i grzybami – 1 porcja (6 sztuk) – 15 zł

Barszcz czerwony wigilijny – 300 ml – 8 zł

Karp w galarecie – 150 g. - 12 zł

Ryba po grecku – 150 g. - 12 zł.

Sałatka jarzynowa – 150 g. - 7 złKuchnia za ścianą, Plac Hallera 6

Kapusta z grzybami – 100 g. - 2,69 zł

Barszcz czerwony – 100 g. - 1,19 zł

Ryba po grecku – 150 g. - 8 zł

Krokiety z grzybami – 150 g. - 2,69 zł

Restauracja „Prażanka”, ul. Radzymińska 32

Pierogi z kapustą i grzybami – 1 sztuka – 2 zł

Kapusta wigilijna – 1 kg. - 26 zł

Śledź w oleju – 1 kg. - 32 zł

Ryba po grecku – 100 g. - 7 zł

Panta Rhei Bistro, ul. Starościńska 10/12

Barszcz czerwony – 1 litr – 20 zł

Ryba po grecku – 1 kg. - 42 zł

Śledź cztery smaki – ½ kg – 27 zł

Kapusta z grzybami – 1 kg. - 38 zł

Catering Wsmaq, tel.728 348 202

Pierogi z kapustą i grzybami – 250 g. - 12 zł

Kapusta z grzybami – 250 g. - 12 zł

Karp smażony w migdałach – 250 g. - 17 zł

Barszcz z uszkami – 250 g. - 9 zł.

Makowiec – 1 kg. - 45 zł.

Sernik – 1 kg. - 45 zł.

Tutaj możesz zamówić jeszcze wigilijne potrawy:

Restauracja „Pod karpiem”, ul. Stalowa 37 Pierogi z kapustą i grzybami – 1 porcja (6 sztuk) – 15 zł

Barszcz czerwony wigilijny – 300 ml – 8 zł

Karp w galarecie – 150 g. - 12 zł

Ryba po grecku – 150 g. - 12 zł.

Sałatka jarzynowa – 150 g. - 7 złKuchnia za ścianą, Plac Hallera 6

Kapusta z grzybami – 100 g. - 2,69 zł

Barszcz czerwony – 100 g. - 1,19 zł

Ryba po grecku – 150 g. - 8 zł

Krokiety z grzybami – 150 g. - 2,69 zł

Restauracja „Prażanka”, ul. Radzymińska 32

Pierogi z kapustą i grzybami – 1 sztuka – 2 zł

Kapusta wigilijna – 1 kg. - 26 zł

Śledź w oleju – 1 kg. - 32 zł

Ryba po grecku – 100 g. - 7 zł

Panta Rhei Bistro, ul. Starościńska 10/12

Barszcz czerwony – 1 litr – 20 zł

Ryba po grecku – 1 kg. - 42 zł

Śledź cztery smaki – ½ kg – 27 zł

Kapusta z grzybami – 1 kg. - 38 zł

Catering Wsmaq, tel.728 348 202

Pierogi z kapustą i grzybami – 250 g. - 12 zł

Kapusta z grzybami – 250 g. - 12 zł

Karp smażony w migdałach – 250 g. - 17 zł

Barszcz z uszkami – 250 g. - 9 zł.

Makowiec – 1 kg. - 45 zł.

Sernik – 1 kg. - 45 zł.

Player otwiera się w nowej karcie przeglądarki