Anna Bałon z Top Model 2 została KUCHARKĄ - gotowała w DDTVN

2011-11-21 13:20

Wiemy już, że Ania Bałon z "Top Model", dostała przepustkę na światowe dni mody w Paryżu, gdzie stanęła na wybiegu. Zanim zobaczymy odcinek z modelką w stolicy w Francji, mogliśmy ocenić jej kulinarne umiejętności. W śniadaniowym programie "Dzień Dobry TVN" młoda modelka wcieliła się w kucharkę.

Anna Bałon jest niezwykle znaną i rozpoznawalną uczestniczką 2 edycji show. Jej specyficzny styl bycia "na sierotkę" i "na płaczkę" poznali wszyscy, którzy obejrzeli choćby jeden odcinek programu. Dodatkowo młoda modelka wsławiła się niezwykłą metamorfozą - udało się jej schudnąć 24 kilogramy w rok.

Szczuplutka figura to efekt diety i uprawiania sportu. Teraz 18-latka jest ekspertką w tej dziedzinie i z powodzeniem radzi innym, jak zrzucać zbędne kilogramy. Stacja TVN lansuje uczestniczkę rozrywkowego widowiska do tego stopnia, że teraz obsadza ją nawet w kuchni "Dzień Dobry TVN".

Przeczytaj: Ania Bałon: Schudłam 24 kg, bo CHCIAŁAM ZOSTAĆ MODELKĄ

Co Bałon robiła przy garach? Razem z Piotrem Kucharskim przygotowała aksamitny krem brokułowy oraz chrupiącą focaccię. Wyznała jednak, że focaccia (włoska potrawa przypominająca pizzę), nie znajduje się jednak w jej jadłospisie, bo jest zbyt tucząca. Mogłaby z niej wyjeść jedynie zapieczone na wierzchu warzywa. Za to zaznaczyła, że krem z brokułów to natomiast idealne danie dla modelki dbającej o sylwetkę.

Player otwiera się w nowej karcie przeglądarki