Co jedzą gwiazdy? Zupa z nietoperza, surowy jeżowiec... Co jeszcze?

2017-06-20 10:29

Zupa z nietoperza, surowy jeżowiec czy larwy, to tylko niektóre potrawy, których spróbowały gwiazdy. Zobacz jakie potrawy pojawiły się na ich talerzach Joanny Krupy, Natalii Siwiec czy liderki zespołu Blue Cafe. Z pewnością niektórych smaków nie zapomną nigdy.

Adrian Nychnerewicz reporter Super Expressu i programu Bywanie na Dywanie przepytał gwiazdy na temat najdziwniejszych potraw, jakie przyszło im jeść. To czego się dowiedział z pewnością może was zaskoczyć. Zjedzenie surowego jeżowca, zupy z nietoperza, czy robaków z pewnością wymagało sporo odwagi od celebrytek, które spróbowały nowych smaków.

- Przeróżnych rzeczy próbowałam. Nie wszystko zjem, ale spróbuję. Najbardziej hardkorowy był surowy jeżowiec. Namówili mnie w Brazylii. Co więcej powiedzieli, że jeżowiec działa tak samo na popęd kobiecy jak ostrygi na mężczyzn - wyznała Natalia Siwiec.

Z koeli Ewa Szabatin zjadła zupę z nietoperza. Tancerka przyznała, że nie pamięta smaku potrawy. Jednak świadomość, że je zupę z nietoperza sprawiła, że nie było to miłe doświadczenie. A jakie kulinarne eksperymenty ma na swoim koncie Dominika Gawęda? Wokalistka zespołu Blue Cafe wyznała, że zjadła kotlet z kozy. Przyznała, że danie nie do końca jej smakowało, a mięso było bardzo żylaste.

Sprawdź, na jakie eksperymenty kulinarne odważyły się pozostałe gwiazdy. Co egzotycznego pojawiło się na ich talerzach. Niektórych smaków z pewnością nie zapomną nigdy.

Zobacz: Patricia Kazadi: Już nie chce być celebrytką

Player otwiera się w nowej karcie przeglądarki