Master Chef 4. Gotowanie po japońsku

2015-10-02 12:46

W najbliższym odcinku Master Chefa, kucharze amatorzy będą musieli zmierzyć się z tajnikami kuchni japońskiej. Na dania przygotowane przez uczestników programu będą czekali pasażerowie samolotu, którzy na kuchni japońskiej stracili zęby.

MasterChef 4, odc 4.

i

Autor: masterchef.tvn.pl

Uczestnicy Master Chefa powoli się rozkręcają. Za nimi już pierwsze eliminacje. W poprzednim odcinku programu odpadła Edyta. Była nominowana wraz ze swoim mężem, Arkadiuszem. Teraz wszyscy zastanawiają się, jak Arek poradzi sobie w programie bez żony.

W pierwszym finałowym odcinku kucharze  musieli złapać kurę, którą przygotowali potem dla jurorów. W tym odcinku nic nie muszą łapać, bo temat przewodni konkurencji sam do nich przyleci. A właściwie przedstawiciel konkurencji, dla którego będą musieli gotować. Kucharze przygotują specjały kuchni japońskiej dla pasażerów samolotu. Czy poradzą sobie z tym zadaniem? Co kucharze amatorzy wiedzą o delikatnej kuchni opartej na rybach i warzywach? Przekonamy się w niedzielę o godz. 21.30. Oglądajcie Master Chefa na antenie TVN. W poniedziałek zapraszamy was na Se.pl do przeczytania podsumowania odcinka.

magda gessler

i

Autor: AKPA

Zobacz: MasterChef 4, odc 4. Drób i eklery

Polecamy: Master Chef 4. Kucharze po raz pierwszy wejdą do kuchni

Najlepsze wideo: tv.se.pl

Player otwiera się w nowej karcie przeglądarki