Ten sam skład, te same pyszne burgery, a jednak smaczniejsze. Co się zmieniło? McDonald’s zmodyfikował proces przygotowania produktów, dzięki czemu znane produkty mają jeszcze więcej smaku. Gotowi na nowe doznania smakowe?
Flagowe produkty w nowej odsłonie!
Proces przyrządzania burgerów uległ zmianie. Czy są to zmiany na lepsze?
Kultowym produktem marki jest znany na całym świecie Big Mac. Dzięki modyfikacji w sposobie grillowania wołowiny – wyższa temperatura i krótsze smażenie, burgery będą jeszcze bardziej soczyste. Na ruszcie bezpośrednio do mięsa zostanie dodana aromatyczna cebulka.
Zmianie uległa również receptura bułki – od teraz będzie ona ciemniejsza i bardziej wypieczona. Ser dodawany do burgerów będzie się rozpuszczał w ustach, dzięki wyższej temperaturze produktu.
Bezpieczeństwo jako priorytet
To co niezmienne w McDonald’s to gwarancja jakości i bezpieczeństwa żywności. Firma przykłada ogromną wagę do tego, aby wszystkie posiłki były przygotowane w sposób bezpieczny i z zachowaniem zasad higieny. Sieć restauracji od lat współpracuje z zaufanymi, lokalnymi dostawcami z Polski: Aryzta dostarcza bułki, OSI mięso, a Green Factory oraz Eisberg – warzywa. Z pola na nasz stół – wiesz, co jesz!
Dostawcy McDonald’s byli zaangażowani w opracowanie udoskonalonych wersji burgerów. Przykładem jest producent bułek – Aryzta. Opracowana w polskim zakładzie receptura będzie stosowana przez inne firmy dostarczające bułki do McDonald’s w Europie i na świecie.
Jest soczyście, smaczniej, najlepiej!
Nie trzeba nikomu przypominać o tym, że McDonald’s traktuje potrzeby klientów i bezpieczeństwo żywności priorytetowo. Szykuje się zmiana dla klienta. Restauracja oferuje dobrze znane i cenione przez klientów produkty – tym razem w jeszcze lepszym wydaniu. Bardziej wypieczone, ciemniejsze bułki będą doskonale komponowały się z soczystym, właściwie wysmażonym mięsem. Całość zwieńczy idealnie roztopiony ser. Sprawdź, jak teraz smakują flagowe produkty McDonald’s! Odwiedź restaurację i odbierz ulubiony zestaw, pamiętając o przestrzeganiu zasad bezpieczeństwa.
Partnerem materiału jest McDonald's Polska