Mariusz Kamiński, Rafał Trzaskowski

Autor: Tomasz Radzik, Marcin Wziontek

Wyciekły notatki PiS! Mamy ZASKAKUJĄCE oświadczenie autora maili o szukaniu haków na Trzaskowskiego!

2020-05-21 12:54

Chciałbym podziękować radnym PO za rozpropagowanie naszych działań wśród mieszkańców - to tylko fragment zaskakującego oświadczenia, jakie wydał warszawski radny PiS po tym, jak napisaliśmy o wycieku maili. Warszawskie kierownictwo PiS kazało rozesłać do radnych w Warszawie maila o szukaniu haków na Rafała Trzaskowskiego. Trafiły one do... radnych Platformy Obywatelskiej!

W kampanii wyborczej trzeba uważać co się pisze i do kogo się coś wysyła. Przekonał się o tym warszawski radny PiS. Jego wewnętrzna korespondencja dostała się w ręce politycznego wroga. I obnażyła zamiary szukania haków na Rafała Trzaskowskiego.

Działacze Platformy Obywatelskiej od rana wysyłali sobie maila, którego w imieniu szefa warszawskiego Prawa i Sprawiedliwości Mariusza Kamińskiego rozesłał radny PiS z Białołęki Wiktor Klimiuk.

„W związku z tym, że głównym kontrkandydatem Pana Prezydenta Andrzeja Dudy będzie Rafał Trzaskowski, w imieniu Prezesa Kamińskiego zwracam się o przesłanie do czwartku do godz. 12 na kartce A4 pomysłów (wraz z krótkim opisem), które moglibyśmy poruszyć, aby wykazać złe zarządzanie miastem przez Trzaskowskiego. Pomoże to ustalić skuteczną strategię na czas kampanii w Warszawie” - napisał Wiktor Klimiuk, radny dzielnicy i członek komisji weryfikacyjnej. Wczoraj jego telefon milczał. Dziś udało się nam z nim skontaktować. Jego oświadczenie może zaskakiwać!

CZYTAJ TU O WYCIEKU STRATEGICZNYCH MAILI W WARSZAWSKIM PIS

Wiktor Klimiuk

Autor: Urząd dzielnicy Białołeka Wiktor Klimiuk

- Monitorowanie licznych niespełnionych obietnic Rafała Trzaskowskiego jest naszym obowiązkiem jako Radych Miasta oraz Dzielnic. Zebranie ich oraz przedstawienie opinii publicznej rażącej niekompetencji Rafała Trzaskowskiego w zarządzaniu Warszawą nie jest działaniem nadzwyczajnym - ocenia radny Białołęki Wiktor Klimiuk.  I oświadcza w imieniu reszty rajców PiS: "Uważamy jako samorządowcy, że jest to działanie wręcz konieczne w momencie, w którym nie mając praktycznie żadnych osiągnięć w Warszawie pan Trzaskowski aspiruje do pełnienia najwyższego urzędu w Państwie. " - oświadcza warszawski samorządowiec.I - dziękuje działaczom PO za pomoc w kampanii...

- Paradoksalnie chciałbym podziękować radnym PO za rozpropagowanie naszych działań wśród Mieszkańców, którzy zgłaszają nam dużo spostrzeżeń oraz informacji o nieudolności prezydenta miasta - stwierdza radny Klimiuk.

No cóż, wojna o władzę w wykonaniu warszawskich polityków najwyraźniej nabiera rumieńców!

PRZECZYTAJ I OBEJRZYJ PRZYGOTOWANIA TRZASKOWSKIEGO DO KAMPANII. ZACZĄŁ OD FRYZJERA:

Zwolenniczka PIS przerywa konferencję Roberta Biedronia

Nasi Partnerzy polecają