Bożena Dykiel ma na koncie kilka książek kucharskich i arkana sztuki kulinarnej zna jak mało kto. Uczestnicy "Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia" będą dwoić się i troić, aby sprostać wymaganiom aktorki. Szybko przekonają się jednak, że uśmiechy i komplementy niewiele dadzą. Bożena Dykiel, jak szef Amaro, oceni ich dania.
- To po prostu wiór w czerwonej galarecie, mięso nijakie, mizeria mi nie pasi, bez soli - masakra, biednie, biednie, kozie bobki, nie nazwałabym tego zupą - punktowała kulinarne popisy uczestników, których zadaniem było przygotowanie dań z czasów PRL-u. Miny zaskoczonych uczestników ocenianych przez Bożenę Dykiel były bezcenne, o czym będziecie się mogli przekonać już jutro, o godzinie 20:05 w Polsacie. A na Se.pl jak zawsze relacja na żywo z show. Zapraszamy!
Zobacz: Hell's Kitchen 4, odc. 4. Grecka komedia
Polecamy: Hell's Kitchen 4, odc. 4. Zapis relacji NA ŻYWO
Najlepsze wideo: tv.se.pl