Jest oficjalne oświadczenie! Martyna Wojciechowska właśnie przerwała milczenie ws. swojego rozwodu!

2021-07-15 20:54

Od kilku dni media żyją informacją o tym, że Martyna Wojciechowska i Przemek Kossakowski się rozwodzą. Dziś podróżniczka pojawiła się na konferencji prasowej fundacji UNAWEZA, a na jej palcu nie było widać obrączki. Teraz, w czwartkowy wieczór, zdecydowała się wydać oficjalne oświadczenie ws. swojego rozwodu. Martyna Wojciechowska oficjalnie potwierdziła rozpad swojego małżeństwa! Zobaczcie, co powiedziała!

Martyna Wojciechowska

Autor: AKPA Martyna Wojciechowska

Do tej pory Martyna Wojciechowska nie komentowała doniesień mediów o rozpadzie jej małżeństwa. Podobno podróżniczka nie chciała, żeby jej prywatne sprawy przyćmiły jej aktywności zawodowych. Dziś Martyna Wojciechowska pojawiła się na konferencji Polskiego Komitetu Paraolimpijskiego przed igrzyskami w Tokio, które rozpoczną się już za 40 dni.

NIE PRZEGAP: Cezary Żak znowu PRZYTYŁ?! Wczoraj fotoreporterzy zrobili mu zdjęcia! Zobaczcie, jak teraz wygląda [FOTO]

Podczas spotkania dziennikarka wystąpiła publicznie. Nie dało się nie zauważyć, że podczas swojego przemówienia, Martyna Wojciechowska zmuszała się do smutnego uśmiechu, a na jej palcu nie było już obrączki, którą nosiła jeszcze w niedzielę rano, kiedy gościła w studio Dzień Dobry TVN.

Martyna Wojciechowska w końcu przerywa milczenie ws. swojego rozwodu

Martyna Wojciechowska w czwartkowy wieczór (15.07.21) zdecydowała się wydać oficjalne oświadczenie ws. swojego rozwodu. Dziennikarka oficjalnie potwierdziła rozpad małżeństwa za pośrednictwem mediów społecznościowych.

- Jak wiecie bardzo rzadko wypowiadam się na temat mojego życia osobistego, ale w związku z ostatnimi doniesieniami medialnymi i licznymi spekulacjami, chciałabym żebyście usłyszeli kilka słów bezpośrednio ode mnie - rozpoczęła Martyna Wojciechowska.

NIE PRZEGAP: Pierwsza żona Zamachowskiego związała się z byłą żoną Wiśniewskiego?! Szokująca prawda wyszła na jaw po latach!

- Po 3 latach związku i 3 miesiącach od ślubu, z dnia na dzień nastąpił koniec mojego małżeństwa. Ta nagła zmiana była dla mnie wielkim zaskoczeniem, bo odpowiedzialność, zobowiązanie i dane słowo są i zawsze będą dla mnie wartościami nadrzędnymi - kontynuuje dziennikarka.

Moja decyzja o ślubie była głęboko przemyślana i traktowałam ją bardzo poważnie. Minęło wiele miesięcy, jednak smutek nie mija. Zapewne możecie sobie wyobrazić, co czuję i jak trudny jest to czas dla mnie i dla Marysi. Proszę więc wszystkich o uszanowanie naszego spokoju. Jeśli chcielibyście nas jakoś wesprzeć, to zachowajcie życzliwą ciszę - poprosiła na koniec Martyna Wojciechowska.

NIE PRZEGAP: Maryla Rodowicz MA KOCHANKA?! Padliśmy, gdy dowiedzieliśmy się, kim jest! [ZDJĘCIA]