Andrzej Piaseczny planuje ŚLUB! Kto jest jego wybrankiem? Wypowiedział się też o adopcji dzieci

2021-05-18 6:00

Andrzej Piaseczny (50 l.) po publicznym wyznaniu, że jest gejem, składa kolejne deklaracje. Gwiazdor właśnie wyjawił, że chciałby wziąć ślub. Jest bowiem w wieloletnim, szczęśliwym związku. Kim jest wybranek jego serca? I co Piasek mówi o adopcji dzieci? Sprawdźcie sami.

Piasek chce wziąć ślub

Autor: Akpa Piasek chce wziąć ślub

Andrzej Piaseczny po swoim wyznaniu, że jest gejem, nie znika z pierwszych stron gazet. Piosenkarz nigdy nie mówił zbyt wiele o swoim życiu osobistym. Dwa lata temu, kiedy jeszcze nie chciał ujawniać światu swojej orientacji, Andrzej Piaseczny wyznał jednak, że jest w szczęśliwej relacji i nie doskwiera mu samotność. Zasugerował nawet, że gdyby miał męża, to ujawniłby go.

- Nie jestem człowiekiem samotnym. Tworzę relację. Mam nadzieję, że ona będzie długotrwającą. Nie chcę istnieć w przestrzeni medialnej jako: "dobrze, a to jest moja żona" czy: "to jest mój mąż", "to są moje dzieci" itd. "Popatrzcie, jak my żyjemy". Gdybym chciał wstąpić w związek małżeński, to być może pokazałbym to światu wtedy. Jako kropkę nad "i" - uśmiechał się Piasek w programie "Kulisy sławy Extra" w TVN.

ZOBACZ WIĘCEJ TUTAJ: Andrzej Piaseczny w końcu się przyznał! Ujawnił swój związek. Mówi nawet o posiadaniu męża

Już wtedy można było wnioskować, że wzięcie ślubu jest dla niego ważne. Andrzej Piaseczny potwierdził to w najnowszym wywiadzie z Moniką Olejnik.

- Chciałbym mieć taką możliwość - przyznał gwiazdor.

NIE PRZEGAP: Doda dostała wiadomość z rodzinnego domu i totalnie się rozbeczała. Tego, co zobaczyła, w życiu się nie spodziewała

Niestety, polskie prawo cały czas zabrania ślubów jednopłciowych, a nawet zwyczajne zalegalizowanie takich związków. Wzięcie gejowskiego ślubu jest możliwe tylko za granicą, co wymaga znacznie większych starań, a i tak nie jest potem respektowane w naszym kraju.

Piasek został też zapytany o chęć adopcję dzieci. - A czy chciałbyś adoptować dzieci w przyszłości? - dopytała Olejnik. - Ja osobiście nie - odparł szczerze Piasek.

Skandaliczne urodziny Andrzeja Piasecznego
Czy jesteś zaskoczony coming outem Piaska?