Andrzej Piaseczny planuje ŚLUB! Kto jest jego wybrankiem? Wypowiedział się też o adopcji dzieci

2021-05-18 6:00 deck
Piasek chce wziąć ślub
Autor: Akpa Piasek chce wziąć ślub

Andrzej Piaseczny (50 l.) po publicznym wyznaniu, że jest gejem, składa kolejne deklaracje. Gwiazdor właśnie wyjawił, że chciałby wziąć ślub. Jest bowiem w wieloletnim, szczęśliwym związku. Kim jest wybranek jego serca? I co Piasek mówi o adopcji dzieci? Sprawdźcie sami.

Andrzej Piaseczny po swoim wyznaniu, że jest gejem, nie znika z pierwszych stron gazet. Piosenkarz nigdy nie mówił zbyt wiele o swoim życiu osobistym. Dwa lata temu, kiedy jeszcze nie chciał ujawniać światu swojej orientacji, Andrzej Piaseczny wyznał jednak, że jest w szczęśliwej relacji i nie doskwiera mu samotność. Zasugerował nawet, że gdyby miał męża, to ujawniłby go.

- Nie jestem człowiekiem samotnym. Tworzę relację. Mam nadzieję, że ona będzie długotrwającą. Nie chcę istnieć w przestrzeni medialnej jako: "dobrze, a to jest moja żona" czy: "to jest mój mąż", "to są moje dzieci" itd. "Popatrzcie, jak my żyjemy". Gdybym chciał wstąpić w związek małżeński, to być może pokazałbym to światu wtedy. Jako kropkę nad "i" - uśmiechał się Piasek w programie "Kulisy sławy Extra" w TVN.

ZOBACZ WIĘCEJ TUTAJ: Andrzej Piaseczny w końcu się przyznał! Ujawnił swój związek. Mówi nawet o posiadaniu męża

Już wtedy można było wnioskować, że wzięcie ślubu jest dla niego ważne. Andrzej Piaseczny potwierdził to w najnowszym wywiadzie z Moniką Olejnik.

- Chciałbym mieć taką możliwość - przyznał gwiazdor.

NIE PRZEGAP: Doda dostała wiadomość z rodzinnego domu i totalnie się rozbeczała. Tego, co zobaczyła, w życiu się nie spodziewała

Niestety, polskie prawo cały czas zabrania ślubów jednopłciowych, a nawet zwyczajne zalegalizowanie takich związków. Wzięcie gejowskiego ślubu jest możliwe tylko za granicą, co wymaga znacznie większych starań, a i tak nie jest potem respektowane w naszym kraju.

Piasek został też zapytany o chęć adopcję dzieci. - A czy chciałbyś adoptować dzieci w przyszłości? - dopytała Olejnik. - Ja osobiście nie - odparł szczerze Piasek.

Skandaliczne urodziny Andrzeja Piasecznego
Podziel się opinią
Grupa ZPR Media sprzeciwia się głoszeniu opinii noszących znamiona mowy nienawiści przepełnionych pogardą czy agresją. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, powiadom nas o tym, klikając zgłoś. Więcej w REGULAMINIE
Najnowsze