Trzeci mąż Gessler w "Kuchennych Rewolucjach"

2020-09-18 11:07

W nowym sezonie "Kuchennych Rewolucji" Magda Gessler znowu daje popalić swoim podopiecznym. Po metamorfozie lokalu i stworzeniu autorskiego menu, gwiazda wyprawiła uroczystą kolację, na którą przyszli zaproszeni goście. Wśród nich pojawił się trzeci mąż Gessler - Waldemar. Jak smakowały mu zaserwowane dania? I jak ocenił rewolucje przygotowaną przez swoją żonę?

Trzeci mąż Gessler w Kuchennych rewolucjach

i

Autor: Instagram

Magda Gessler dokonała rewolucji w restauracji "Trops" w Płońsku. Restauratorkę zaniepokoił stan lokalu: - Brudno. Jak brudno! Chodzi się po piachu. Menu nie zachęciło ją, ale zamówiła jedną pizzę, makaron, burgera i frytki. Burgera musiała od razu wypluć, bo mięso było smażone na brudnym grillu. Zaskoczył ją jednak smak pizzy: - Czuć wybory smak pieca na drewno. Produkty są znakomite. Pizza naprawdę jest pyszna! (...). Całkiem dobra włoska kuchnia. Zaskakująco dobra, jak na to miejsce! 

Kuchenne rewolucje - Gdańsk. Tragiczna sytuacja właścicielki restauracji

Trzeci mąż Gessler w "Kuchennych Rewolucjach"

Restauratorka jak zwykle zaprowadziła zmiany w lokalu. Restauracja zyskała nową nazwę: "Pizzeria di Bufala". W menu znalazły się takie potrawy: pieczona cielęcina na grzańce, zupa fasolowa na ogonach wołowych, pizza di Bufala oraz pizza z anchois. Rewolucja przyniosła oczekiwane rezultaty. Wśród gości pojawił się trzeci mąż Gessler. Waldemar Kozerawski, lekarz medycyny rodzinnej i estetycznej zamieszkały na co dzień w Kanadzie, zjawił się, aby skosztować dania i ocenić rewolucję. Robicie bardzo smacznie, moje nowości akceptujecie w lotny sposób. Bardzo wam dziękuję. Mój mąż Waldek, który jest na Sali powiedział, że nigdy nie jadł tak dobrej pizzy - skomentowała rozemocjonowana Gessler. 

Magda Gessler pokazała CÓRKĘ! To nie Lara [ZOBACZ]

Player otwiera się w nowej karcie przeglądarki