Jolanta Kleser z programu „Kulinarne wędrówki z Jolą Kleser” zdradziła nam, co potrafi przypalić! [wideo]

Już dziś w TVP HD orz TVP Polonia o godz. 16.30 wystartuje program znanej z „MasterChefa” Jolanty Kleser (45 l.), pt. „Kulinarne wędrówki z Jolą Kleser”. Mistrzyni kuchni przyznaje, że mimo doświadczenia w kuchni czasem zdarzy jej się coś przypalić. Najczęściej migdały do dekoracji bezy.

Jolanta Kleser

i

Autor: AKPA

No cóż, kulinarne wpadki i katastrofy w kuchni zdarzają się nawet najlepszym!

- Przyznaję, że czasem coś przypalę. Słynę z bezy. Beza Pavlova jest krucha, delikatna, z bitą śmietaną i owocami. Na górę najczęściej sypię płatki migdałowe, które trzeba przez chwilę prażyć, więc je wrzucam na patelnię, odwracam się, robię coś innego, zapominam, że je wrzuciłam na patelnię i bywa, że je przypalam - zdradza „Super Expressowi” Jola.

Cały wywiad z Jolą obejrzycie klikając w poniższe wideo!

Gwiazda programu TVP „Kulinarne wędrówki z Jolą Kleser”: Zdarza mi się czasem coś przypalić!
Sonda
Jedzenie na wynos. Jak często zamawiasz jedzenie na wynos?

Player otwiera się w nowej karcie przeglądarki

Nasi Partnerzy polecają