Kuba Wojewódzki rzuci telewizję? Teraz robi w gastronomii. Dziwne menu i ceny z kosmosu!

2020-05-29 4:12 dav

Czyżby Kuba Wojewódzki (57 l.) przeczuwał, że koniec jego kariery telewizyjnej zbliża się wielkimi krokami i szuka pomysłu na emeryturę? Gwiazdor TVN poszedł w gastronomię i dziś otworzy swoją drugą restaurację – tym razem we Wrocławiu. Czy dlatego, że chce uchodzić za poważnego biznesmena, pozwolił sobie m.in. na drogiego ochroniarza?

Wygląda na to, że Wojewódzki to już nie tylko showman, ale również biznesmen. Od kilku dni porusza się w towarzystwie ochroniarza, który może go kosztować nawet 2 tys. zł za godz., a po mieście przemieszcza się autem przeznaczonym dla VIP-ów, czyli bardzo ważnych osób. Ma ono kuloodporne szyby i opony umożliwiające szybką jazdę nawet po przebiciu.
Mówiło się, że jest to pokłosie filmu „Nic się nie stało”, w którym Wojewódzki został przedstawiony w negatywnym kontekście, ale może prawda jest zupełnie inna? Może Kuba jako właściciel już dwóch knajp poczuł się naprawdę ważny i tak chce być postrzegany?
Lokal Kuby działający w Warszawie jest chętnie odwiedzanym miejscem. Mówi się, że jego wrocławski oddział także ma szansę zaistnieć na kulinarnej mapie miasta.
Zwłaszcza że znajduje się w prestiżowej części Wrocławia... Uwagę klientów przykuwają wysokie ceny i dziwne menu.

Kuba Wojewódzki wynajął ochroniarza i kuloodporne auto! Pisze o płatnym zabójcy [ZDJĘCIA]

Przykładowe ceny w knajpie Wojewódzkiego:

Polędwica wołowa (stek) - 99 zł

Tatar wołowy - 39 zł

Burratta z pieczonymi batatami i suszonymi pomidorami - 43 zł

Vege Burger - 45 zł

Lody z wędzonej śliwki - 21 zł

Czytaj Super Express bez wychodzenia z domu. Kup bezpiecznie Super Express KLIKNIJ tutaj

Super Raport 27 V (gość: Bodnar, Girzyński, Matczak)

Rozwijamy nasz serwis dzięki wyświetlaniu reklam.

Blokując reklamy, nie pozwalasz nam tworzyć wartościowych treści.

Wyłącz AdBlock i odśwież stronę.

Najnowsze