To koniec związku Filipa Chajzera i Małgorzaty Walczak? Para wydała oświadczenie

2022-05-30 9:34

Filip Chajzer (38 l.) oraz Małgorzata Walczak byli parą z wieloletnim stażem. Wiele wskazuje jednak na to, że nie są już w związku. Na ich profilach w mediach społecznościowych pojawiły się niemal identyczne oświadczenia, w których proszą o uszanowanie prywatności z uwagi na dobro ich syna, Aleksandra (5 l.).

To koniec związku Filipa Chajzera?

Autor: Instagram/@filip_chajzer, Instagram/@gosia_walczak

Filip Chajzer to jeden z prowadzących programu śniadaniowego "Dzień dobry TVN". Popularny prezenter cieszy się uznaniem wielu widzów, jednak ma na koncie kilka wpadek, które mocno nadszarpnęły jego reputację i przysporzyły mu antyfanów. Ostatnia z nich dotyczy użycia słów o pejoratywnym wydźwięku podczas rozmowy na temat coming outu Jake'a Danielsa, piłkarza angielskiego klubu Blackpool F.C. Filip Chajzer mocno broni swojego życia prywatnego. Wiadomo, że był żonaty z Julią, z którą rozstał się w 2013 roku. Para doczekała się syna, Maksymiliana (+9 l.). Niestety, chłopiec zginął w tragicznym wypadku samochodowym. Późnej dziennikarz związał się z Małgorzatą Walczak. Owocem ich miłości jest syn, Aleksander (5 l.).

Kilka dni temu media obiegły zdjęcia paparazzi, na których Filip Chajzer wymienia czułości z inną kobietą. Nic dziwnego, że internauci zaczęli spekulować, że w związku prezentera "DDTVN" nie dzieje się dobrze. Na prywatnym profilu Małgorzaty Walczak na Instagramie ukazał się również zastanawiając post. Kobieta napisała, że "być tu i teraz bywa trudno". Wpis został jednak usunięty, a na jego miejscu pojawił się nowy.

- Moi drodzy. Od komentowania prywatnych spraw zawsze byłam daleko. Dlatego wraz z Filipem prosimy o uszanowanie naszego prywatnego życia. Dobro dziecka jest dla nas zawsze najważniejsze - czytamy.

Wpis o podobnym brzmieniu pojawił się również na profilu Filipa Chajzera:

- Moi drodzy. Wylewne komentowanie życia prywatnego to jak dobrze wiecie nie moja bajka. Dlatego wraz z Gosią najbardziej enigmatycznie, jak tylko się da prosimy o uszanowanie naszych prywatnych decyzji. Dobro dziecka jest dla nas zawsze najważniejsze - napisał dziennikarz.

Choć para nie napisała wprost, że chodzi o rozstanie, oba wpisy nie pozostawiają złudzeń. Fani dziennikarza zapewniają go w komentarzach o swoim wsparciu.

Zobacz w naszej galerii, jak zmieniał się Filip Chajzer!

Katarzyna Cichopek i Marcin Hakiel rozstali się!
Wolisz Zygmunta Chajzera czy Filipa?